Τρόποι Αποστολής

Μεταφορικά

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές των ανατομικών & ορθοπεδικών πολυθρονών γραφείου των σειρών NEC PLUS & COMFORT PLUS.

Για τις πόλεις Αθήνα και Θεσσαλονίκη παράδοση επί του πεζοδρομίου στη διεύθυνση, που ορίζει ο εκάστοτε πελάτης.

Για την υπόλοιπη Ελλάδα παράδοση σε πρακτορείο μεταφορών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ο πελάτης χρεώνεται το μεταφορικό κόστος από πρακτορείο μεταφορών Αθηνών ή Θεσσαλονίκης μέχρι τον τελικό τόπο παραλαβής.

 

Μεταφορικά επιστροφής

Σε όλες τις περιπτώσεις, στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του www.necseating.gr, πωλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, με κακή συσκευασία) και σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε αποδεδειγμένο πρόβλημα ή ελάττωμα στο προϊόν, επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 10 ημερολογιακών ημερών. Σε κάθε περίπτωση, τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη, χωρίς φθορές, με τη συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή, που κανονικά συνοδεύει το προϊόν. Στην περίπτωση αυτή, σας επιβαρύνει κόστος επιστροφής των προϊόντων από τον τελικό τόπο παραλαβής μέχρι την έδρα του www.necseating.gr.

Εάν έχει αποσταλεί το προϊόν και ακυρώσετε την παραγγελία, αυτή θα πρέπει να επωμιστείτε το κόστος μεταφορικών αποστολής των προϊόντων από την έδρα του www.necseating.gr μέχρι τον τελικό τόπο παραλαβής και επιστροφής των προϊόντων από τον τελικό τόπο παραλαβής μέχρι την έδρα του www.necseating.gr.